Käyttöehdot

Materiaalin rajoitukset

Kaikkea Vaipat.netissä julkaistua materiaalia koskevat tekijänoikeudet, jotka kuuluvat materiaalien julkaisijoille. Mitään Vaipat.netissä julkaistua materiaalia ei saa levittää, esittää omanaan tai muokata millään tavalla ilman tekijänoikeuden omistajien henkilökohtaista lupaa. Tämä koskee myös tutkimuksellista käyttöä. Vaipat.netin ylläpito ei voi antaa keskustelupalstan jäsenten puolesta tutkimuslupaa heidän tuottamaansa aineistoon. Vaipat.netin käyttäjien kuvia, nimimerkkejä tai heidän tuottamaansa materiaalia ei saa levittää ilman heidän henkilökohtaista lupaansa eteenpäin. Vaipat.netin jäsenrekisteri kuuluu luettelosuojan piiriin, joten senkin tutkimuksellinen käyttö vaatii erillisluvan rekisterin ylläpitäjältä.

Mitä tietoja minusta kerätään?

Kts. rekisteriseloste

Käyttäjän vastuu

Rekisteröityessään Vaipat.netin keskustelufoorumille käyttäjä sitoutuu käyttämään sivustoa voimassa olevien Suomen lakien, asetusten ja viranomaismääräysten sekä hyvien käytöstapojen mukaisesti. Vaipat.netillä on oikeus vapaasti muuttaa ja poistaa käyttäjän sivustolle lähettämää materiaalia (tarkoittaa lähinnä sääntöjen vastaisten tai laittomien viestien, kuvien yms. poistamista/muokkaamista).


Säännöt

 1. Sivuston käytön alaikäraja on 18 vuotta. Kun rekisteröit tunnuksen, vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias. Jos on olemassa epäily, että käyttäjä on alaikäinen, tunnus suljetaan.

 2. Alaikäisiä seksualisoivan materiaalin laittaminen sivustolle ja sellaiseen linkitys on kielletty.

 3. Maksullisen seuran tarjoaminen ja pyytäminen on kielletty. Myös maksullisia seksuaalipalveluja tarjoavien sivustojen linkittäminen on kielletty.

 4. Mainostaminen on kielletty. Ainoa poikkeus ovat vaippoihin ja ABDL-tarvikkeisiin erikoistuneet kaupat, joille on oma alueensa (Kaupat).

 5. Häiritsevien viestien ja yksityisviestien kirjoittaminen on kielletty. Esimerkkejä tällaisista viesteistä ovat

  • viesti, joka on selvästi kirjoitettu muiden käyttäjien ärsyttämistarkoituksessa
  • toisia käyttäjiä pilkkaava tai solvaava viesti
  • ketjun avaus, jossa ei ole varsinaista sisältöä
  • viesti, joka ei liity ketjussa käytyyn keskusteluun
  • samansisältöisen viestin lähettäminen useita kertoja

  Mikäli huomaat tällaisen viestin, liputa se :black_flag:-painikkeella.

 6. Kuvien jakaminen

  Vaipat.netillä ei ole erillistä kuvagalleriaa, mutta sivustolla on henkilökohtaisia kuvaketjuja varten erillinen suljettu alue (Kuvapalsta), joka vaatii luottamustason 2 oikeudet. Kuvan Vaipat.net -sivustolle lataava henkilö vastaa siitä että:

  • kuva on itse otettu tai kuvan ottajalta on saatu lupa julkaisuun
  • kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä on pyydetty lupa kuvan julkaisuun tai tunnistaminen on tehty mahdottomaksi
  • kaikki kuvassa esiintyvät henkilöt ovat kuvan ottamishetkellä täysi-ikäisiä ja täysivaltaisia
  • kuvassa ei saa näkyä seuraavia (poikkeuksena Kuvapalsta, jossa ketju pitää merkitä asianmukaisella tunnisteella):
   • eritteitä (virtsa, uloste, siemenneste), jos ne ovat vaipan ulkopuolella
   • sukupuolielimiä (penis, kivekset, vagina)
   • peräaukkoa
   • verta
 7. Telegram-ryhmä

  Sivustolla ei ole omaa chattia, vaan sen korvaa Telegram-ryhmä Vnet - pölinäboxi. Ryhmä on tarkoitettu vain foorumin jäsenille (kts. ohje liittymiseen), ja siellä käytävää keskustelua koskevat samat säännöt kuin foorumia. Kuvien osalta sivuston ulkopuolisten kuvien uudelleen jakaminen on sallittua, mikäli ne löytyvät jostain julkisesta lähteestä (esimerkiksi Tumblr, Twitter jne.)

 8. Tunnuksen poistaminen

  Käyttäjällä on oikeus pyytää tunnuksensa poistamista ottamalla yhteys ylläpitoon. Pääsääntöisesti tunnus muutetaan anonyymiksi ja käyttäjän lähettämät viestit jäävät näkyviin sivustolle. Käyttäjällä on myös mahdollisuus erikseen pyytää ylläpitoa poistamaan kaikki viestit tunnuksen poiston yhteydessä.

 9. Yksittäinen sääntörikkomus johtaa pääsääntöisesti viestin moderointiin ja mahdolliseen varoitukseen. Mikäli sääntörikkomukset ovat toistuvia tai erityisen vakavia, seurauksena on tunnuksen sulkeminen määräajaksi tai sen poisto. Tunnuksen määräaikainen sulkeminen tai poisto vaatii aina vähintään kahden moderaattorin hyväksynnän.

Ehdot ja säännöt päivitetty 24.4.2019